duminică, 22 mai 2011

Pedalați oameni buni!

Au trecut mai bine de doi ani de când nu am mai pedalat serios și constant. Am o cursieră veche Bianchi, destul de profi, cumpărată pe bani puțini, cu care am călătorit, înainte să uit de ea, prin împrejurimile municipiului Alba Iulia. 
Vineri, la propunerea vechilor mei prieteni, am ales să parcurgem un traseu de dificultate medie. Adică pe ruta Alba Iulia - Sebeș - Petrești - Răchita - Strungari - Pianu de Sus - Pianu de Jos - Pianu de Sus - Vințu de Jos - Alba Iulia. Lucrul ăsta a fost foarte fain! Deși am avut de străbătut mai bine de 65 de km, peisajele întâlnite au fost superbe. După ce am ieșit din Petrești, unde traficul auto se rarefiază masiv, ne-au întâmpinat văi și dealuri înverzite, o bucurie pentru omul uitat între betoanele orașului.
Traseul a avut mai multe opriri și în total a durat vreo 5 ore.  Mișcarea pe două roți este extrem de benefică, pentru trup, pentru minte, pentru starea de spirit în general. Este greșit să credem că statul în weekenduri la grătare grease sau lenevitul în zona unui ștrand arhipopulat este o opțiune generală pentru anotimpul cald.
Pozele sper să fie relevante. Da, purtătorul tricoului albastru sunt eu :)

 



6 comentarii:

  1. Felicitari!!
    Foarte fain mod de a-ti petrece timpul liber.Sanatate curata! Super experienta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. aceasi pasiune o impartasesc si eu...apropo,ieri am parcurs alt traseu domiciliu-geogiu bai:)o zona foarte faina p-acolo,nu am fost pe D.N. ci pe zona paralela cu muresul,vint-vurpar-mereteu,etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alina - merci, sper sa aiba rasunet intiativa si sa ne miscam cu talent pe doua roti!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ovidiu - Prietene o sa imi fac timp sa ma alatur voua si sa parcurgem alte trasee.
    Hemoglobina trebuie miscata!

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo fratioare tine-o tot asa
    si ma ajungi:)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt supuse moderării înainte de publicare.