luni, 16 noiembrie 2009

Horoscop – Leu - Colecţia toamnă-iarnă 2009

Depăşirea lui Pluto pe ultima serpentină solară de către Neptun şi implicarea inelului saturnian într-un divorţ de proporţii cosmice este prima ştire de senzaţie pe un cer care ieri nu spunea nimic. Cu siguranţă zilele care vin vor aduce agitaţie de şampanie, luptă pentru eugenii şi alerte de gradul 0 între emoţiile provocate de un sms romantic şi un sms privind factura scadentă.

Prin ochii înveliţi de toamnă cu accente reci de iarnă veţi găsi multe infuzii de adrenalină, doar sunteţi o zodie activă, dominatoare şi efervescentă precum tabletele de vitamina C încărcate cu electroni liberi de la Varta.

Sfatul astrologului este să nu uitaţi să udaţi florile de pe pervaz care vă dau oxigenul atât de necesar la sinteza proteinelor în sezonul rece. Mai mult, încercaţi să legaţi o prietenie sinceră, bazată pe devorare, cu legumele şi fructele chiar dacă şoricii Marelui Alb sunt must have-ul oricărei crime legale petrecute în batătură.

Un comentariu:

  1. microblogging pe www.kosmobil.ro
    Iti poti lasa feed-ul de la twitter sau blogul personal si automat toate updateurile sunt postate si aici cu link catre siteul tau ! Incearca !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt supuse moderării înainte de publicare.