joi, 19 noiembrie 2009

Horoscop – Rac - Colecţia toamnă-iarnă 2009

În această perioadă un punct de lumină radiază pe cerul îndepărtat prin alinierea pe o singură orbită a planetelor Venus şi Mercur. Totodată Soarele se încordează de dimineată în faţa micului dejun cu heliu flambat, semn că nativii zodiei Rac se vor (re)întoarce cu chipul către strălucirea binefăcătoare şi caldă chiar dacă vor şovăi până la lăsarea întunericului în căutarea unor sensuri definitive.

Deşi anotimpul rece nu este preferatul dumneavoastră, nu treceţi la un program sportiv adecvat care să vă pună în alertă hemoglobinele, obişuite să circule prin capilare în vitezele I şi II. Totuşi, în câteva zile, după ce reveniţi din oraş acasă, pe drum straşnica idee de a cumpăra pipote şi ficăţei de pui vă va zăpăci şi nerezistând tentaţiei, veţi cumpăra toate minunile pentru pregătirea unei cine apetisante unde se va autoinvita vărul porumb, deghizat în mămăligă.

Sfatul hazardat al astrologului este unul care sfidează regulile de „du-te – vino” atât de specifice Racului. Şi anume să vă cumpăraţi un carneţel tip vocabular în care să faceţi o listă de priorităţi reale şi priorităţi fictive iar filele cele mai importante, după ce demaraţi proiecte, să le lipiţi straşic pe oglinda retrovizoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt supuse moderării înainte de publicare.