vineri, 12 octombrie 2012

Misterul dimprejurul Nicoletei Luciu

Văleu neamule, săriți că se termină cancanul odată cu sfârșitul lumii și celor care nu au depozite de bârfe în ceruri, gura li se va usca!
Așa strigau deunăzi muștele cu linkuri de peste tot, bag samă ceva oribil s-a întâmplat cu broswer-ul de Internet. Altfel nu se explică cum se jucau știrile meneaito, în același sens monoton, despre cât de înșelată fu Nicoleta, fata Luciului. 
Și cum firea de pisică m-a împins să aflu mai multe, descopăr că există un nene Zsolt Csergo care din puberă avântare a recunoscut că iubește produsele dual lactate și anume sânii. Problema nu era cu pasiunea omului ci cu titlul la purtător. 
În sensul dorințelor de vitaminizare, a căutat zeci de ani până ce și-a descoperit sub un laibăr crem  telecomanda iar Pamela viselor furtunoase a curs lin, ca un strop de lapte matern pe obrazul bucălat al pruncului, dinspre emisiunile hiperculturale ale Pro Tv-ului spre pupila încăpătoare a stimabilului domn Zsolt.
Pe Nicoleta Luciu a cunoscut-o apoi la școală, în pauza mare, precum dăduse în ghioc o țigancă pe nume Lamborghina, care avea puterea să prevadă viitorul cu desfășurător de cont bancar și timeline pe Facebook. A fost simplu. El avea abonament pe viată la revista Eugenia, ea resimțea o poftă nestăvilită de dulciuri între bucăți fine de aluat. 
S-au luat, au tras nuntă celebră în Cotigleții din Deal, unde celebrează absolut toate vedetele cu pretenții de Dorobanți. Pe mese întinse au zăcut  dozatoare cu mici din carne de omidă imperială și vin din merișoare de lac, a fost un festin mare, cu filmări multiple din stratosferă și mai ales din galaxia Andromeda.
Ginerică însă avea o problemă. Nu îi plăcea una. Ei, nu vă bucurați meschin, nu era și nu este gay. Îi plăcea pluralul feminin dar a făcut manevra, trist neinspirată, să caute în timp numitorul comun între amantă (amante) și soție. Deși acasă îl bucura Nicoleta cea maternă și miraculos  preparatoare a produsului Trei Surori, craiul se dădea cu placa prin țările de la granița României. Fix în țările unde cândva laptele se livra în sistem prepay, simplu, necontractual. Fiind un abonat al iubirii luciosnicoletiene, niște paparazii au surpins momentul când nea Zsolt schimba cartela telefonului cu un SIM străin. Mirajul sticleților clipocitori a survenit abia când operațiunea de schimbare a cartelei a dat dovadă nu de iubire GSM ci de violență. Nu se putea pricepe cât de hain să fi ca să nu mai poți iubi un Nokia 1100 și de ce trebuie să dai cu el de pământ sau de vapor când își pierde semnalul.
Imediat, ca gândul și prin luciul apelor, căsuța vocală a docilei Nicoleta s-a activat natural și a primit vestea cea rea. Inițial bănuia că Zsolt este dus la o bibliotecă cu renume internațional pentru a compune câteva referate despre metilhexan, pe care să le prezinte apoi în Club Fratelli...
După cum se poate vedea în pictorialul acordat 9, Nicoleta Luciu este turbofurioasă și dorește să revină la Pro Tv în serialul "Luci, spaima lui Zoli", în care va juca rolul unei asistente sexy, vărsătoare de sânge de infidel.

2 comentarii:

  1. so kares mo'.. de ce zice degetele matale aicea cu care io nu stiu inca bine subiectu, nai avee noroc de putere la durere..
    caz si nicoluta asta, ca de ea ma refer, prea o hahaleste prin public mancaias termenu de valabilitate de pe hantemergatori de le zice unii tzatze.. pui pariu ca si zsolt Baraolt cand a luato de la mumasa nu a mers cu sangele la vecinii si n sat mo, de dovada ca fata na halit carne n post.. atuncia daca zic, sa fie si iea mai respecuoasa mo, ca e cam borfasa sa vrea sa este singura netretinuta..
    ho, e ca e din neam mare de tigani mo.. mincoleta. ca neamu luciu e aurari de aurari bre, batar un doi copchii din flori argintari , ca restu face biznis cu alte lucitoare si prosteste fraierii..ca e rele din mama n copchila astea, sa tzaie barbatu acasa sa varsa samanta n casa bre, spurcaciunile.. ca daca ierea toti cum se omorau ele, nu neam fi nmultit noi asa so, topisar rinichii n ea..
    ca si zsolt attila fekete asta mo, a imbinat familii mari de smekerie, si pe iea ca la brusel a mutato cu traiu mo.. ca nici dinti de aur nu ia pus, nici paru nu i lanodat nici patru fuste cum face femeia mea de bulibasa na purtat. ce io pe amea o ntreb daca i place? ca si saduc bmw din londra si 70000 la doua luni ie cu smeneala frate, pastratias io ceasu sa til pastrez. da si scot cutitu pentru ea..
    io n locul lu zsolt cergo futero asta ias da un bisnis mai mic asa la piranda, sa nu mai ciripeste..adica dai mancatias glazura doua trei fetite sa faca bani la olanda cu iele, sa le administreze adica..
    fao mo ocupata, tinetiar garda biznisu de 6
    sokares mo, has ca ne auzim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haoleu Nelule, cred că n-ai făcut altceva în prima parte a zilei decât să-mi comentezi mie divagațiile mondene, fapt pentru care dau cu mulțumesc și promit porumbei prăjiți pe când te revăd în Alba Iulia.

      Ștergere

Comentariile sunt supuse moderării înainte de publicare.