luni, 7 februarie 2011

Snowboarding în Japonia

Deși pare un loc atipic sporturilor de iarnă, Japonia ascunde peisaje superbe. Adăugând puțină inițiativă, multă nebunie și necesarul timp liber se poate isca un sir de câteva zile memorabile.



6 comentarii:

  1. Ma intriga aceasta tara, imi place de mor din ce-am auzit despre ea si nu pot decat sa sper ca in aceasta viata voi ajunge sa-i calc pamantul, sa ma satur de aerul ei, sa ma minunez de frumusetile care o compun si sa plec mai fericita, mai uimita de cate poate sa ofere. Cred c-as suporta si oamenii de-acolo, cred ca i-as iubi neconditionat. Candva imi doream sa invat aceasta limba pentru ca auzisem ca este usor de vorbit. Este mai greu cu scrisul, dar poate ca treceam peste, numai ca nimic nu termin, deci si limba japoneza a ramas un proiect doar in mintea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand am citit Shogun, mi-am dorit mult sa vizitez Japonia. Sper sa ajung cat mai curand acolo. Este, intr-adevar o tara minunata din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. @QED - Si eu decopar tot cate o minune iar asta ma face sa reconsider distanta colosala intre ceea ce traim si ceea ce inseamna o tara dinamica, constienta de propriile posibilitati.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nicoleta - Iti doresc sa poti vizita Japonia!

    RăspundețiȘtergere
  5. Medalia de aur:
    Snowboard Men Half Pipe Gold | Shaun White | Vancouver 2010
    http://www.youtube.com/watch?v=ak_29sPEMc0

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt supuse moderării înainte de publicare.