vineri, 11 februarie 2011

Se pare că ieșim din...iarnă

Știu, era mai bine dacă în următorii 5 ani aveam vaga speranță că vom lăsa criza la murat într-un mediu emetic și întunecos. Iarna ne-a dat târcoale mai puțin cu gingășii copilărești și mai mult cu atitudine de maidanez horopsit. 
Oboseală din colindarea aceluiași cerc imaginar forțat despre căldură. Pelicule de gheață care se regenerează necontenit. Apoi stop. Un fragment de lumină risipind norii până ce aceștia se scurg în canalele orizontului, stropi cristalini de apă pe gâtlejul streșinilor, un val de căldură absorbit de zidurile poroase, o întreagă așezare umană contenind a înclinare pentru zeul din pilda despre înțelepciunea așteptării. Sentiment identic cu un cântec despre soare și nu numai.



4 comentarii:

  1. Sa vina soarele peste noi, sa ne incalzeasca sufletele caci de criza tot vom avea parte. Macar sufletele sa le avem incalzite :)

    RăspundețiȘtergere
  2. " Oboseală din colindarea aceluiași cerc imaginar forțat despre căldură"..Da, ar trebui sa luam ca atare..si gheata si caldura. Fara picurii de apa caldura de arde..
    Frumos videoclip..mi-ar placea sa vad marea iarna..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @fly2sky - lumile antagonice in care traim, fericiti ori tristi, sunt lumile create de noi.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt supuse moderării înainte de publicare.