vineri, 18 februarie 2011

Invitație la FarmVille

Nu am Facebook ca să fiu trendy. Am un cont în CarteaMoacelor pentru a vedea cum evoluează biologia în cazul prietenilor/prietenelor care întâmplător sau nu, îi cunosc, să arunc o geană permisivă în viețile lor și pentru a împărtăși locuri, evenimente și uneori, sentimente. Cred că am spus aproape tot.
De o vreme bună, sunt asaltat cu cereri de FarmVille. Lumea este isterică în impulsul de a se colectiviza masiv și virtual. Vreau, nu vreau mi se cere să iau lopata și să arunc gunoiul de la vaci pe plantația de morcovi și să îl rog pe Cupidon să ceară din norul său siropos ploaie pentru lanul de grâu. 
Pentru prima dată azi am pătruns timid în mentalitatea unei persoane animate de fermele virtuale. Deși discuția a fost scurtă și la final a  deviat de la scopul de a cunoaște pe larg colectivizarea, merită puțina atenție:

Eu - Nu joc FarmVille, sorry
Ea - ok :)
Eu - Nu ma pricep deloc
Ea -Îi fain
Eu - Cum se joacă?
Ea - Păi trebuie să tot plantezi și tot faci bani și ai animale.
Eu - Bine, bine dar dacă nu am timp să plantez în timp real toate minunile de acolo, o să îmi moară ființele animalice dragi.
Ea - :)) Nu, nu. Animalele nu mor niciodată.
Eu - Sunt ca Jesus! 
Ea - Ok, este alegerea ta.
(User offline)
................................................

Rezumativ, asta a fost. Nu am înțeles nimic. Și așa nu am totdeauna grija mea dar a pixelilor transformați în legume și dobitoace?



2 comentarii:

  1. Nu-ti bate capul sa stii mai multe :)) si eu primeam intr-o perioada invitatii la joc, dar am scapat de ele,ori s-au potolit oamenii,s-au mai maturizat,ori am setat eu de pe undeva sa nu mi se mai trimita invitatii de la jocul ala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca nu pierd nimic insa contextul este unul comic si in definitiv nu m-am lamurit deloc.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt supuse moderării înainte de publicare.