miercuri, 24 decembrie 2008
M-am născut în anul 1983 în Alba Iulia, am absolvit cu brio grădinița municipală și pe când aveam 8 ani  m-am mutat cu familia în Lancrăm, satul marelui dramaturg Lucian Blaga. Am avut o copilărie minunată iar în primele clase din școala generală am descoperit pe îndelete gustul pentru lectură.
Liceul am ales să îl urmez la Ploiești și după vârsta de 15 ani am început să citesc mai susținut și să scriu. Pot spune că perioada liceului a fost cea mai fastă din acest punct de vedere. Cu o oarecare doză de încredere și multă imaginație am participat la olimpiade de limba și literatura română dar și la concursuri de creație literară. În anul 1999 am câștigat locul IV la Concusul Internațional de Eseistica "Amurgul Gândurilor" desfășurat la Sibiu, apoi la Festivalul "Simfoniile Toameni" desfășurat la Ploiești, am ocupat locul III. 
În perioada 1999-2002 am fost membru al Cenaclului Literar Safire iar din anul 2000 am fost ales să conduc viitoarele întâlniri ale tinerelor condeie. În anii 2001 și 2002 particip la concursurile de creație prilejuite de Festivalul Internațional Nichita Stănescu, unde la secțiunea poezie ocup locurile III și apoi I.
În aceiași perioadă îmi public creațiile în revistele de profil Argus și Axioma din România dar și în reviste literare din Germania, în urma colaborării cu Asociația Nonguvernamentală Icar, din Sibiu.
Din anul 2002  urmez cursurile Facultății de Drept din București și încep să particip la întâlnirile organizate în cafenele din zona Lipscani, a membrilor site-ului de creație poezie.ro, actualul Agonia
Din anul 2006 mă întorc pe plaiurile ardelene, acasă, în Alba Iulia, unde profesez în domeniul Justiției. 
De câte ori am timp și viața îmi permite, mă îngrijesc de bulgărul minunat alcătuit din cuvinte să rămână pătat de fosfor și învăluit de umanism.

Un comentariu:

Comentariile sunt supuse moderării înainte de publicare.