joi, 16 iunie 2011

Crystal Harris a renunțat la Hugh Hefner! De ce?

Nimănui nu i-a păsat de discuția cu împărțirea pe regiuni a României, nici de masivele disponibilizări, nici de divorțul Oana-Pepe când, de peste întinsul ocean, clopote de tabloid au sunat a nuntă în grădina paradisiacă Playboy. 
Tătucul fondator al revistei pentru bărbați, citită pe ascuns și de femei, a fost certat zdravăn de către bunicii și părinții săi că nu s-a așezat încă la casa lui. Când Hugh Hafner a motivat că experiențele sexuale de-a lungul vieții, cu peste 2000 de femei la activ și câțiva bărbați la pasiv/activ, nu sunt suficiente pentru a te considera pregătit de căsătorie, tatăl său l-a altoit, ca în Moromeții, la ultimul cules de vie.
Pe când domnul Hugh Hafner împlinea vârsta de 60 de ani, undeva în lume se năștea o fătucă zglobie, bălaie, cu zâmbet hollywoodian. Da, este vorba de ea, Crystal Harris care, după școala generală și colegiu, după ce a luat Capacitatea și BAC-ul, i-a devenit iubită înțeleptului moșneag și a fost cazată la Vila Playboy, unde s-ar zice că este amenajat pe mai multe hectare un poligon de tragere iar la robinet curge apă cu Viagra.
Până aici toate bune, sexy și frumoase. Dar ce te faci când, după ce tocmești sala, lăutarii, biserica, popa și îți frămânți mintea cu ce bagi în sarmale, pretendenta mireasă o paște gând de răzgândire? Și nu numai că o tentează dar și alege să fluiere după Alladin iar la ceas de seară sare pârleazul și la prima haltă, pleacă cu trenul personal departe, lăsând în urmă un univers de cocktailuri felurite și delicii spa.
Jurnaliștii care lucrează în mare secret pentru acest blog au reușit să ajungă în State și să creioneze posibilele motive pentru care Crystal Harris are un comportament asemănător Elodiei Ghinescu. Principalele motive anulării nunții cu Hugh Hafner sunt:

1. A aflat că Irinel Columbeanu este singur. Deși la redacție nu s-au primit încă instantanee foto, se vorbește în cercurile mondene că Monica ExColumbeanu doresțe să facă o rocadă cu iepurașul Playboy pentru a-și îndeplini o fantezie de pe vremea când se juca cu păpuși Barbie, fapt pentru care cele două dive s-au întâlnit pentru a demara negocierile.

2. În presa americană s-au anunțat posibile tăieri de pensii. Cum posibilul viitor mire trăiește din ce aduce poștașul/poștărița, felina diafană s-a temut că nu va avea cu ce să plătească factura la gaz, curentul, cablul de la armata de plasme și diurnele zilnice ale lui Pablo, mexicanul bine făcut, chipeș și metrosexual, care tunde gazonul și este pasionat de anumite zone feminine epilate.

3. Crystal Harris nu este sigură ca vrea să își piardă virginitatea după nuntă. Mama sa, recunoscută ca o țață agresivă în comunitatea de mormoni, are un ascendent moral puternic asupra fiicei sale, fapt care o face pe aceasta din urmă o ființă cuminte, specială, chiar astrală. Mai mult, mama și-a convins fata că lumea se sfârșește în 2012, așa cum a prezis Ogică la OTV iar toate virginele din lume vor fi absorbite înainte de apocalipsă de către o navă glamour, plină cu extratereștrii văduvi.

Un comentariu:

  1. =)))))) am crezut ca lesin de ras!
    Felicitari pentru articol! Esti senzational! :)))))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt supuse moderării înainte de publicare.